De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 - Flanders Expo Gent
De leukste beurs voor je actieve vakantie
zaterdag 18 en zondag 19 februari 2017 - Flanders Expo Gent

Primeur: Fietsnavigatie over het fietsknooppuntennetwerk

Tijdens de beurs introduceert Route.nl de eerste volledig fietsnavigatie-app via het fietsknooppuntennetwerk ter wereld.  De app wordt uitgebreid met een volledig fietsnavigatie-functie met gesproken begeleiding. Meer dan 500.000 fietsers en wandelaars gebruiken de huidige versie nu al. Deze recreanten vinden hun weg door de mooiste gebieden en zij lieten al vele enthousiaste recensies achter in de App Store en de Google Play Store.

Wat kun je met de fietsnavigatie in de route.nl app?

Turn-by-turn navigatie voor routes over het knooppuntennetwerk

Tijdens het fietsen krijg je tijdig een instructie als je een knooppunt nadert met informatie welke kant je op moet en naar welk knooppunt je daarna moet fietsen. Zo weet je altijd op tijd waar je heen moet. In Nederland en in België!

Gesproken instructies van knooppunt naar knooppunt

Zo kun je makkelijk een route volgen zonder op het scherm van je telefoon te kijken. Wel zo veilig als je op de fiets zit.

Kompas en GPS-integratie

Het kompas en de GPS-functie in de app zorgen ervoor dat je nooit meer de weg kwijtraakt als je een route volgt. De pijl op het kaartje in de app geeft aan in welke richting je rijdt en de stip beweegt mee over de route op de kaart, zodat je altijd weet waar je je bevindt.

Offline routes

Het is mogelijk om routes te downloaden, zodat je deze routes kunt gebruiken zonder data te verbruiken. Het is dan ook mogelijk om routes te volgen op plekken waar je geen internet hebt. De gps-functie, gesproken begeleiding en andere functies zijn offline ook gewoon beschikbaar. Je kunt routes het beste downloaden als je verbinding hebt met Wifi om je dataverbruik laag te houden. Lees meer...

Fietsnavigatie in het buitenland

Met de app kun je niet alleen routes in Nederland volgen, maar ook in België en Duitsland**. Download de route die je wilt volgen om de app in het buitenland waar gebruiken, waar je geen mobiel internet hebt.

Houd je fietssnelheid in de gatennu al 

Onderaan het scherm in de app kun je in één oogopslag zien wat je gemiddelde snelheid is en wat de afstand is die je al hebt afgelegd. Deze gegevens kun je voorlopig nog niet opslaan in de app, maar het is wel makkelijk als je graag je snelheid in de gaten wilt houden.

Free Trial

Wil jij graag kennis maken met de route.nl fietsnavigatie app? Probeer dan 1 maand gratis de app zonder verdere verplichting. Als deze maand voorbij is kun je gebruik blijven maken van de premium-functies voor €7.99 per jaar. Let op: Na je proefmaand wordt je abonnement automatisch verlengd voor een jaar. Als je dit wilt voorkomen dan kun je je abonnement stopzetten via de instellingen van je Apple ID in je telefoon.

Hoe kun je route.nl fietsnavigatie proberen?

Als je de route.nl app nog niet op je telefoon hebt staan, dan kun je deze gratis downloaden op je iPhone via de App store. Je krijgt dan vanzelf de mogelijkheid om een maand lang gratis gebruik te maken van alle premium-functies zonder verdere verplichtingen.

Ben je al een gebruiker van de route.nl app? Dan kun je na de volgende update gebruik maken van premium-functies door bijvoorbeeld te klikken op ‘start navigatie’. De eerste maand kun je hier gratis gebruik van maken en daarna kun je er betaald gebruik van maken. Als je het abonnement stopzet na je proefmaand, kun je gebruik blijven maken van alle gratis functies van de route.nl app.

 

* De route.nl navigatie-update wordt ook later in het jaar op Android geleverd.

** Navigatie in de belangrijkste delen van Europa.

 

In samenwerking met

         

Mediapartners

   

 

meld je aan voor onze nieuwsbrieven
captcha 
foto: Petra Visser